Aandelen Herbalife nu verhandelbaar

13 mei 2013 |

Aandelen Herbalife zijn nu verhandelbaar via ons platform. Sinds kort is dit aandeel toegevoegd met vele andere nieuw verhandelbare aandelen. Herbalife is een fonds waar veel om te doen is onder beleggers.

Het miljoenen concern wordt door veel beleggers bekritiseerd maar aan de andere kant ook door vele geloofd. Vooral de speciale manier van het verkopen van de goederen van Herbalife doet voor veel handelaren stof opwaaien.

Tegenstanders van het aandeel vinden het een zeepbel en laten het woord piramidespel over het concern vallen. Voorstanders prijzen Herbalife om haar goede klantenbinding. Zij prijzen Herbalife door hun sterke marketing die het bedrijf door haar eigen cliënten laat uitvoeren en hen daarbij beloond.

Aandelen kopen van Herbalife is mogelijk via ons platform waarbij er een leverage van 1:10 gegeven wordt op de aankoop van dit aandeel. Hierbij hoeft de belegger dus maar 10% van het pakket aandelen zelf te financieren waarbij de rest door het platform wordt gefinancierd. Ook is het te alle tijden mogelijk om het aandeel te shorten. Hierbij speelt de belegger in op een koersdaling van het aandeel Herbalife.

Buiten de duizenden aandelen die wereldwijd verhandelbaar zijn, is het ook mogelijk om hele indicies, forexparen, grondstoffen of ETF’s te verhandelen via ons platform.

Nieuwe traders krijgen een welkomsbonus van 30% op hun eerste storting. Het is ook mogelijk om het platform eerst te bekijken in een demo omgeving. Hiermee kunt u eerst rustig traden en oefenen zonder daarbij echt geld te gebruiken.

aandelen herbalife

Terug naar overzicht