Aandelen kopen

Introductie aandelen kopen op de beurs

Alle Aandelen aandeel Aandelen kopen op de beurs is heel eenvoudig als u dit via Flexbeleggen.nl doet. U heeft de keuze uit vrijwel alle aandelen in binnen en buitenland. U kunt online via Flexbeleggen de koers volgen zodat u precies weet welk aandeel er goed voor staat. Op basis hiervan kunt u bepalen in welke aandelen u wilt handelen op de beurs. Door het grote aanbod van Nederlandse en Buitenlandse aandelen weet u vrijwel zeker dat u een aandeel vindt waar u graag geld in wilt handelen. Het handelen van geld gebeurd altijd veilig via een online broker.

Nederlandse aandelen    Buitenlandse aandelen

Aandelen kopen via het internet

Aandelen kopen kan heel eenvoudig via Plus500. Dit is een online broker waar Flexbeleggen mee samenwerkt. U kunt hier heel eenvoudig online een handelsrekening openen. Met een handelsrekening kunt u vervolgens zoveel aandelen kopen als u wilt. Het fijne van is dat u direct een registratiebonus krijgt zodra u een account aanmaakt. Een registratiebonus is standaard € 25, maar u krijgt een stortingsbonus zodra u de eerste keer geld stort. De stortingsbonus is 30% en als u dus 1.000 stort op uw handelsrekening dan krijgt u direct €300 cadeau van Flexbeleggen. U kunt zo voor een gedeelte zonder extra kosten handelen en aandelen kopen.

Informatie over aandelen kopen

Aandelen kopen is heel eenvoudig met het brede aanbod van Flexbeleggen. U kunt kiezen uit aandelen op Nederlandse beurzen zoals de AMX of AEX. Maar u kunt ook kiezen voor aandelen op buitenlandse beurzen zoals Walt Disney op de Dow Jones. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van grote beursgenoteerde bedrijven waarin u kunt handelen. Naast beursgenoteerde bedrijven kunt u met Flexbeleggen handelen in grondstoffen zoals het altijd populaire goud en zilver. Als één van de weinige online aanbieders bieden wij de mogelijkheid om zonder minimale afname aandelen of grondstoffen in te kopen. U kunt zo al gaan beleggen vanaf één aandeel.

Geschreven door Alexander

Alexander Vermeulen

Specialist in beleggen en dat op de beurs en alles wat daarbij hoort. Geeft ook advies over het aankopen van aandelen en het beleggen op de beurs. Neem contact op met Alexander voor meer informatie!