België

Introductie Belgie op de beurs

Belgie aandeel Ieder land heeft zijn bedrijven die op de beurs staan, zo heeft België die ook. FlexBeleggen.nl heeft de pareltjes van de aandelen hieruit gehaald en geeft advies over de bedrijven die op de beurs in België staan. Hierover zal elke keer nieuwe informatie verschijnen en komen er altijd verschuivingen in de markt. Let dus goed op, en kom regelmatig terug om te kijken of er al nieuwe tips zijn om de juiste aandelen te kopen of verkopen.

Aandelen kopen Belgie

Aandelen kopen in België is heel eenvoudig met een account. U kunt deelnemen aan diverse beurzen over de hele wereld, bekijk ook eens de buitenlandse aandelen. U kunt rechtstreeks aandelen kopen van grote Belgische bedrijven. Het is juist leuk om in de kleinere bedrijven (zoals Belgische bedrijven worden gezien) te gaan handelen en geld te gaan verdienen. Als u aandelen wilt kopen in België dan krijgt u bij Plus500 direct een registratiebonus van € 25. Zodra u geld stort krijgt u daar nog eens 30% bovenop als stortingsbonus. Dit maakt het extra leuk om te doen en geeft het een extra zetje in de rug mee.

Geschreven door Alexander

Alexander Vermeulen

Specialist in beleggen en dat op de beurs en alles wat daarbij hoort. Geeft ook advies over het aankopen van aandelen en het beleggen op de beurs. Neem contact op met Alexander voor meer informatie!