Ackermans

Ackermans aandeel

Ackermans is in 1876 begonnen als bagger bedrijf in België. Later is het bedrijf gaan uitbreiden door te gaan investeren in vastgoed, grondstoffen, energie en financiële diensten. Daarnaast is het bedrijf nog steeds heel erg actief in bagger activiteiten. Dit gebeurd wereldwijd en hierbij kan gedacht worden aan het behandelen van slib, grond, olie en gas. Het Belgische bedrijf is beursgenoteerd aan de Euronext in Brussel. In 2012 was het bedrijf nog goed voor een winst van 167 miljoen euro. De omzet bedroeg in dit jaar 3.3 miljard euro en dit maakt Ackermans absoluut een gezond bedrijf om in te investeren.

Aandelen kopen Ackermans

Investeren in een Belgische bedrijf kan met een beetje hulp van . U krijgt namelijk direct na activering € 25 cadeau. U kunt met deze € 25 gratis aandelen kopen in Ackermans. U kunt heel eenvoudig aandelen kopen op de Belgische Euronext, maar ook om andere aandelenbeurzen. Dit maakt investeren extra interessant en als u een eerste storting doet bij Plus500 dan krijgt u nog eens 30% cadeau. Uw investering is zo bijna gratis en we houden natuurlijk allemaal wel van een voordeel. Helemaal als het gaat om beleggen, want daar liggen de voordelen helaas niet voor het oprapen.

Informatie over Ackermans

Het afgelopen jaar is het enorm interessant geweest om te investeren in Ackermans. Het bedrijf loopt goed en maakt een mooie progressie. In 2013 begon het aandeel rond de € 60. De afgelopen maanden steeg het aandeel in waarde naar € 80. Een investering is dit jaar zeker weten interessant geweest. Het advies voor dit aandeel is dan ook vooral kopen en vasthouden want in februari 2014 zullen weer nieuwe jaarcijfers bekend worden. Na verwachting zijn deze zeker weten positief en kunt u meeprofiteren van de nieuwe aandelen.