Ageas

Ageas aandeel

Ageas is van oorsprong een Nederlands/Belgische verzekeringsmaatschappij. Het moederbedrijf is Fortis dat in 2008 werd genationaliseerd door de Nederlandse regering. Verschillende onderdelen zijn aan zowel de Nederlandse als Belgische regering verkocht. Ageas kwam in handen van de Belgische regering. Het bedrijf is actief in Azië en Europa met het verkopen en beheren van verzekeringen. Het bedrijf heeft een lange geschiedenis met beursnoteringen achter de rug. Dit geeft een duidelijk beeld van het verloop binnen het beursbeleid. Ondanks dat Ageas een genationaliseerd bedrijf is kunt u nog wel steeds aandelen van het bedrijf kopen of verkopen.

Aandelen kopen Ageas

Aandelen kopen van Belgische bedrijven zoals Ageas kan eenvoudig. U krijgt direct bij het aanmaken een leuke investeringsfonds van € 25. Hiermee kunt u de eerste aandelen gratis kopen omdat u hier nooit transactiekosten betaald en u altijd slechts 10% aanbetaald. Zo kunt u al aardig wat gratis aandelen kopen. Daarnaast krijgt u bij Ageas een welkomstbonus van 30%. Hiermee kunt u gratis geld storten en extra geld ervoor terug krijgen. Stort u € 100 dan krijgt u nog een keer € 30 cadeau, waarmee u een groot rendement kunt behalen. U kunt zo gratis investeren in Belgische bedrijven en meeliften op de opkomende economie.

Informatie over Ageas

Ageas heeft een prachtige glorie tijd gekend met aandelen. In 2007 steeg de waarde richting de € 300 per aandeel. Alleen daarna brak de economische crisis aan en ging het moederbedrijf failliet. Dit sloeg er gigantische in en door de nationalisering zakten de waarde naar gemiddeld € 30. Tegenwoordig is het vooral een stabiel aandeel. Er zit zeker nog groei in en als de economie verder aantrekt kan het zomaar weer eens enorm aantrekken. Toch is het nog wel de vraag of de glorie dagen van € 300 per aandeel ooit nog gehaald gaan worden bij Ageas.