Befimmo

Befimmo aandeel

Befimmo is een Belgische vastgoed bedrijf en is al jaren beursgenoteerd op de Belgische Euronext in Brussel. Het bedrijf is opgericht in 1995 en staat bekend om de hoge kwaliteit kantoorpanden. Daarnaast zijn er strenge huureisen bij Befimmo, waardoor er alleen aan betrouwbare huurders de panden worden verhuurd. Zo haalt Befimmo zeker weten de huur binnen die ze willen verdienen aan hun vastgoed portfolio. Het bedrijf is al beursgenoteerd sinds de oprichting in 1995 en draait dus al een tijdje mee. Befimmo staat bekend om een uitgebreid dividend en zo een optimaal rendement voor de aandeelhouders.

Aandelen kopen Befimmo

Als u wilt profiteren van een uitgebreid rendement en dividend dan kunt u investeren. U kunt hier gratis een beleggingsrekening openen en vandaag nog aandelen kopen. De aandelen die u koopt kunnen direct geld opleveren want u krijgt standaard € 25 cadeau. Daarnaast krijgt u een eerste stortingsbonus van 30% om uw voordeel uit te breiden. Zoek zo uw ideale partner om mee te investeren in aandelen binnen Nederland, maar ook ver daarbuiten. Bijna alle aandelen zijn hier online te koop. Aankopen en verkopen kunnen zelfs via de smartphone gedaan worden met de speciale Plus500 app. Dit maakt kopen en verkopen lekker eenvoudig en u kunt direct inspelen op koersveranderingen.

Informatie over Befimmo

Net als alle vastgoed bedrijven heeft Befimmo veel last van de economische crisis. Voor de economische crisis steeg de waarde van het aandeel enorm met een waarde van bijna € 100 per aandeel. In 2008 klapten de vastgoedsector in elkaar en dit had grote gevolgen. Investeren in Befimmo betekend dus vooral kijken naar de complete vastgoed markt. Als deze aantrekt dan zal dit effect hebben voor het bedrijf. In 2012 was het absolute dieptepunt met een waarde onder de € 45. Op dit moment trekt het aandeel eindelijk weer aan net als de vastgoedmarkt. Het aandeel gaat langzaam weer richting de € 50. Nu kopen kan dus zeker verstandig zijn. Er is dus ook een koopadvies voor Befimmo, maar hierbij is het wel belangrijk de vastgoed markt in de gaten te houden.