Bekaert

Bekaert aandeel

Bekaert is een Belgische multinational dat werd opgericht in 1880. Het bedrijf is gespecialiseerd in staaldraad en staalkoord. In de jaren naar de oprichting breide het bedrijf gestaag uit tot de grote multinational van vandaag. Het bedrijf is beursgenoteerd aan de Euronext in Brussel. Het bedrijf Bekaert doet het goed op de Belgische aandelenmarkt. Het is natuurlijk altijd even afwachten wat de metaalprijs en vraag gaat doen. Dit is heel erg van belang voor het verloop van het beursaandeel bij Bekaert. Als u wilt investeren in dit Belgische bedrijf dan is het slim om dit in de gaten te houden.

Aandelen kopen Bekaert

Aandelen kopen op de Belgische Euronext kunt u direct online regelen met een account. Deze online broker biedt aandelen aan over de hele wereld, waaronder in bijvoorbeeld Bekaert. Een aandeel kopen is tevens heel voordelig omdat u hier geen transactiekosten betaald en u alleen 10% hoeft aan te betalen. Als u vandaag nog een account aanmaakt dan krijgt u € 25 cadeau om te beleggen. U kunt zo met aanbetaling een aantal aandelen gratis kopen bij Plus500. Daarnaast krijgt u bij uw eerste storting voor aandelen in Bekaert een 30% stortingsbonus erbij cadeau. Zo wordt uw investering extra interessant.

Informatie over Bekaert

Bekaert maakt nog steeds winst ondanks de achteruitgang in de metaalsector. In 2014 is de verwachting dat deze sector verder gaat aantrekken en dit betekend kansen voor beleggers. In 2010 was de waarde van de aandelen boven de € 75 per aandeel. Op dit moment van schrijven is de waarde na een grote dip weer langzaam aan het stijgen naar € 30. Als de economie en metaalsector na verwachting weer verder aantrekt dan kan de € 50 zeker gehaald worden. Dit maakt het zeker interessant om vooral nu aandelen te kopen in Bekaert. U kunt zo beleggen in een groeiend bedrijf met grote kansen voor het lange termijn.