Belgacom

Belgacom aandeel

Belgacom is voor België het belangrijkste telecommunicatie bedrijf. Onder het bedrijf vallen een aantal bekende Belgische dochterbedrijven: Scarlet, Proximus, Telindus, Skynet en ICS. Het bedrijf bestaat al sinds 1930, maar veranderden de naam in 1992 in Belgacom. Het bedrijf is een stabiel bedrijf als het gaat om winst. In 2010 beleefde Belgacom absoluut een hoogtepunt met een winst van 1,2 miljard euro winst. Daarna zat er een dalende lijn in de winst zo was deze 756 miljoen in 2011 en 711 miljoen in 2012.

Aandelen kopen Belgacom

Investeren in een Belgische bedrijf als Belgacom kan eenvoudig met een account bij Plus500. Een account aanmaken is gratis en zo geregeld door online een bezoekje te brengen. Zodra een account is aangemaakt en u activeert het account krijgt u een welkomstbonus van € 25. Dit is mooi meegenomen bij uw investering in Belgacom. Daarnaast kunt u nog een stortingsbonus van 30% verwachten. De stortingsbonus kan hoog oplopen en bedragen van € 300 cadeau is niets. Hier kunt u leuk mee investeren want u betaald altijd slechts 10% aan bij het aankopen van aandelen. U kunt zo direct grote stappen zetten en aandelen kopen en verkopen.

Informatie over Belgacom

De winst van Belgacom gaat al 2 jaar achteruit en zo ook de waarde van het aandeel. Toch is er een advies om aandelen te kopen. Belgacom heeft een nieuwe directeur aangesteld waar veel vertrouwen in is, daarbij is het nog steeds een gezond bedrijf. Dit betekend dat er jaarlijks een groot aandeel aan dividend wordt uitgekeerd aan de aandeelhouders. Alleen voor het dividend is het al interessant om te investeren in Belgacom. Er wordt vooral een investering voor het lange termijn aangeraden in dit bedrijf. Gemiddeld op jaarbasis blijft het aandeel namelijk gelijk in waarde. Dit maakt het interessant om te investeren voor dividend in Belgacom.