Colruyt

Colruyt aandeel

Colruyt is een Belgische supermarktketen met een oorsprong in Vlaanderen. Het bedrijf is opgericht in 1925 en staat bekend om de laagste prijsgarantie in België. Het is hierdoor een prijsstunter onder de supermarktketens. In 1979 wordt het bedrijf onder de familienaam Colruyt geïntroduceerd op de Belgische aandelenmarkt. Het bedrijf is sinds de beursgang enorm uitgebreid en is hierdoor niet meer alleen actief in België. Zo werd het bedrijf in 1997 geïntroduceerd in Frankrijk en in 2008 werd de eerste vestiging in Luxemburg geopend. In 2012 werd er een innovatief systeem geopend, waarbij met een app op de smartphone een boodschappenlijstje kan worden opgestuurd. De volgende dag kunnen de boodschappen worden opgehaald in de Colruyt winkel.

Aandelen kopen Colruyt

Colruyt is vooral populair als goedkope supermarkt. Dit maakt het vooral tijdens economische slechtere tijden interessant om te investeren. De innovaties maken het ook nog eens interessanter om mee te profiteren. Aandelen kopen in Colruyt kan heel simpel online met plus500. U kunt hier aandelen kopen met uw eigen registratiebonus van € 25. Zo kunt u de eerste aandelen gratis kopen want betaald u altijd slechts 10% per aandeel aan. Daarnaast ontvangt u vaak zonder transactiekosten een eerste 30% stortingsbonus. Dit maakt investeren in Colruyt extra interessant door het hoge rendement.

Informatie over Colruyt

Colruyt is innovatief en breid de laatste enorm uit. Dit doen ze voornamelijk met het geld dat ze ophalen op de beurs. Het Belgische bedrijf doet het namelijk goed op de beurs en is de afgelopen vijf jaar gestegen. In 2009 had het aandeel een waarde onder de 30 euro en inmiddels is het gestegen naar boven de 40 euro. Het is een langzaam aandeel met af en toe een daling. Toch is het voor een langere tijd interessant om te investeren in Colruyt. Aandeelhouder worden kan heel eenvoudig met uw Plus500 account.