Delhaize group

Delhaize group aandeel

De Delhaize group is een Belgische voedseldistributeur. Het bedrijf is niet alleen in België actief, maar ook daarbuiten in bijvoorbeeld Amerika. In de rest van de wereld wordt voedsel gedistribueerd onder een andere naam zo heet het bedrijf in Griekenland: Alfa Beta. Naast de distributie van voedsel is het in België een supermarktketen. Zo wordt de eigen voedsel distributie o.a. onder de eigen winkelketens verdeeld. Het bedrijf is beursgenoteerd aan de Euronext in Brussel en is opgericht in 1867. De Delhaize group is uitgegroeid tot een grote multinational in voeding distributie.

Aandelen kopen Delhaize group

Aandelen kopen in de Delhaize group kan eigenlijk op twee aandelenmarkten. U kunt kiezen uit de Belgische markt of Amerikaanse markt. Het Belgische gedeelte is namelijk beursgenoteerd aan de Euronext in Brussel. Daarnaast is er nog een Amerikaans gedeelte van de Delhaize group waarin u aandelen kunt kopen op de New York Stock Exchange. Voor de meeste sites maakt het helemaal niets uit want u kunt altijd gewoon aandelen kopen. De online broker verkoopt overal aandelen van over de hele wereld. Als u nieuw bent dan krijgt u direct € 25 bij registratie en na uw eerste storting krijgt u nog eens stortingsbonus van 30%. U kunt zo direct extra voordelig investeren in aandelen. Uw investering is mogelijk over de hele wereld.

Informatie over Delhaize group

De Delhaize group heeft af en toe pieken en dalen. Toch levert het bedrijf een aardig rendement op en dat maakt instappen interessant. Zo is er het afgelopen jaar nog een rendement van 33% op de aandelen behaald. Het is natuurlijk een beetje afhankelijk van wanneer u precies instapt bij de aandelen. Voor het lange termijn kan het dus zeker interessant zijn om te investeren in de Delhaize group. Er zit zeker weten nog rek in de aandelen en hopelijk komt dit eruit in 2014.