D’ieteren

D'ieteren aandeel

D’ieteren is in België de grootste importeur en distributeur van automerken en auto’s. Het bedrijf werd in 1805 nog voor de auto’s op de markt kamen opgericht door een koetsenbouwer. In de jaren dertig ging het bedrijf zich pas bezighouden met het importeren van auto’s en later vrachtauto’s. Ondertussen is het bedrijf in 120 landen actief voor het importeren van auto’s bij bekende automerken. Gemiddeld heeft het bedrijf jaarlijks 17 miljoen klanten. Bekende merken binnen het portfolio zijn Audi, Volkswagen, Skoda, Seat, Bentley, Bugatti, Porsche, Lamborghini en motoren van Yamaha. Het bedrijf is beursgenoteerd aan de Euronext in Brussel.

Aandelen kopen D’ieteren

Als u wilt investeren in een auto importeur dan heeft u nu de kans bij D’ieteren. U kunt voordelig aandelen kopen online. De aandelen zijn zonder transactiekosten te koop of te verkopen. Daarnaast ontvangt u een gratis registratiebonus van € 25 en een eerste stortingsbonus van 30%. Er zijn online websites waarbij het eenvoudig is om goedkoop te investeren in aandelen. U kunt de aandelen eenvoudig kopen en verkopen en zelfs de koersinformatie bijhouden via de speciale app. U kunt zelfs instellen wanneer u een aandeel verkoopt, zodat u nooit teveel verlies draait en u altijd een rendement haalt uit uw investering in D’ieteren.

Informatie over D’ieteren

De economische crisis viel bij veel bedrijven in als een bom en vooral in de autobranche. D’ieteren voelde de crisis vooral in 2009 toen de waarde van € 35 naar onder de € 10 per aandeel zakten. Ondertussen is het bedrijf druk bezig met opkrabbelen en zit de waarde rond de € 35. Ondanks de stijging zijn er veel pieken en dalen. Dit maakt een aandeel in D’ieteren interessant als short term belegging. Tussen 2011 en 2012 steeg de waarde namelijk naar € 45. Dit betekend met het zicht op de aantrekkende economie dat we zeker weten nu moeten instappen en kopen. Nu zijn de aandelen in D’ieteren betaalbaar en kunnen ze zeker nog verder stijgen.