GBL

GBL aandeel

GBL is een Belgische holding waaronder de tien grootste bedrijven van België horen. De holding is beursgenoteerd aan de Euronext in Brussel. Voor België is het bedrijf zeker weten van waarde. Sinds 2010 zijn bij de holding aangesloten Total, Suez Invironnement, GDF Suez, Imerys, Lafarge, Pernod Ricard en Iberdrola. De naam GBL staat voor Groupe Bruxelles Lambert en bestaat officieel al sinds 1902. De samenstelling van de bedrijven die zijn aangesloten zijn de afgelopen jaren wel veranderd om de holding financieel sterk te houden.

Aandelen kopen GBL

Aandelen kopen in GBL is een relatief veilige investering. U investeert namelijk niet in 1 bedrijf, maar 7 compleet verschillende bedrijven. Op deze manier kunt u het risico in verliezen beperken. Als u aandelen wilt kopen op de Belgische aandelenmarkt dan kunt u bij ons terecht voor informatie. U krijgt dan direct na aanmelding een registratiebonus van € 25. Als u een eerste storting maakt dan krijgt u hier nog eens 30% bij als stortingsbonus. Dit geeft een lekker gevoel als u een eerste belegging maakt. U weet zo namelijk dat u al snel rendement gaat halen uit uw investering in GBL.

Informatie over GBL

GBL is een relatief veilige investering vanwege de spreiding van het risico. Daarnaast doet de holding het erg goed. Het afgelopen jaar is de waarde per aandeel gestegen van € 75 naar € 86 per aandeel. Dit is uiteraard een mooi rendement voor een jaar tijd. Investeren is dus zeker weten interessant als u kiest voor GBL. De afgelopen jaren heeft het bedrijf vooral veel pieken en dalen gekend, maar is het vooral heel stabiel. Een aandeel kan voor een short term of op lange termijn, maar daarbij moeten de aandelen wel goed in de gaten gehouden worden. U kunt zo op tijd ingrijpen als het aandeel toch onverwacht verlies draait.