GDF Suez

GDF Suez aandeel

GDF Suez is een van oorsprong Frans bedrijf gespecialiseerd in het leveren van energie. Hierbij wordt er gewerkt met aardgas en duurzame energie. In 2008 werd het Britse nutsbedrijf overgenomen, waardoor GDF Suez het grootste energiebedrijf van de wereld werd. Het bedrijf levert aan verschillende landen energie, waaronder Nederland. GDF Suez is beursgenoteerd aan verschillende beurzen, waaronder de Euronext in Brussel, maar ook in Parijs en de Dow Jones. U kunt zelf bepalen bij Plus500 bij welke aandelenmarkten u aandelen gaat kopen. U kunt zo kijken waar de economie het beste is om op dit moment in te investeren.

Aandelen kopen GDF Suez

Investeren in aandelen bij de GDF Suez kan dus gewoon online. U heeft met een account toegang tot alle aandelenmarkten over de hele wereld. Direct krijgt u na aanmelding € 25 cadeau en een eerste stortingsbonus van 30%. Doordat u standaard bij Plus500 geen transactiekosten betaald en slechts 10% per aandeel aanbetaald, kunt u een aantal aandelen gratis kopen. Dit maakt investeren in GDF Suez direct een stuk interessanter. Vooral omdat u zo een extra hoog rendement kunt behalen met uw eerste investering. Dit moedigt u direct aan om vaker te gaan investeren in aandelen online.

Informatie over GDF Suez

GDF Suez heeft het net als alle nutsbedrijven in Europa zwaar. We gebruiken steeds minder energie en de energieprijzen blijven hierdoor dalen. Dit voelt een bedrijf als GDF Suez uiteraard in zijn portemonnee. In 2008 na de fusie stond de aandeelwaarde nog boven de € 34. In 2013 is dit hard gedaald naar slechts € 16 per aandeel. Toch zijn er verwachtingen dat in de toekomst de energieprijzen weer omhoog gaan. Een investering in GDF Suez is hier dus heel erg afhankelijk van als u op de beurskoers gaat letten. Let hier dus op als u aandelen wilt gaan kopen in dit Franse bedrijf.