KBC Group

KBC Group aandeel

De KBC Group is ontstaan na een fusie van Belgische verzekeraars. Drie verzekeraars besloten na de fusie de KBC group op te richten. Sinds 1998 regelen ze de verzekeringen voor België en Oost Europa. Het gaat hierbij vooral om private verzekeringen. In centraal en oost Europa zijn verschillende overnames gedaan, waardoor de KBC Group een leidende positie heeft in diverse landen. In 2008 kwam de KBC Group in de problemen vanwege de kredietcrisis het bedrijf kreeg noodsteun van 7 miljard euro. In 2011 en 2012 worden op basis van een afspraak met KBC Group een aantal onderdelen verkocht, om de noodsteun terug te betalen en weer winst gevend te worden.

Aandelen kopen KBC Group

Als u geloofd in de opkomende economie in het buitenland dan kunt u aandelen kopen in de KBC Group. Het kopen van aandelen kan heel eenvoudig via de website. Het aanmaken van een account is hier gratis en u betaald geen transactiekosten. Daar komt nog eens bij dat u € 25 cadeau krijgt voor uw eerste belegging en u kunt een stortingsbonus van 30% verwachten. Zo kunt u direct geld verdienen zonder dat u een investering heeft gedaan.

Informatie over KBC Group

De KBC Group heeft veel last van de economische crisis. Voor de lange termijn beleggen in dit bedrijf is geen aanrader. Het bedrijf kent veel pieken en dalen. U kunt dus het beste voor een kort termijn beleggen en vervolgens uw aandelen weer verkopen. Een lange termijn advies komt misschien weer als de economie werkelijk aantrekt. Maar hierbij speelt vooral het Oostblok een belangrijke rol binnen de KBC Group. Het is dus nog echt speculeren wat de KBC Group het komende jaar gaat doen. Niemand kan van te voren voorspellen hoe dit gaat verlopen vooral omdat het aandeel veel pieken en dalen heeft.