Mobistar

Mobistar aandeel

In België zijn er drie bedrijven met een eigen netwerk voor telefonie. Mobistar is 1 van de bedrijven met een eigen netwerk. Naast België heeft het bedrijf onder de naam Orange nog een netwerk in Luxemburg. Zo is het bedrijf internationaal actief in Europa met een eigen netwerk frequentie. Het bedrijf is officieel onderdeel van de France Telecom Group, maar heeft een eigen beursnotatie op de Euronext in Brussel. Op dit moment van schrijven is Mobistar de tweede mobiele provider van België met ruim 4 miljoen actieve klanten. Hier is wel het Orange gedeelte in Luxemburg bij opgeteld. Ongeveer 99% van België heeft bereik via Mobistar en dit maakt het bedrijf een belangrijke speler op de telecommunicatie markt.

Aandelen kopen Mobistar

Aandelen kopen in Mobistar kan alleen zonder transactiekosten bij Plus500. Dit is een online broker waar u direct na registratie geld cadeau krijgt om te beleggen. Met dit unieke concept kunt u gratis aandelen kopen in een Belgisch bedrijf als Mobistar. Online kunt u namelijk aandelen kopen over de hele wereld. Sommige bedrijven geven standaard € 25 cadeau en een stortingsbonus van 30% om uw eerste aandelen gratis te kopen via een online broker. Dit is pas een aanbieding waar u echt graag gebruik van wilt maken.

Informatie over Mobistar

De afgelopen jaren heeft Mobistar het zwaar gehad door aanhoudende problemen met de economie en concurrentie. Voor de economische crisis stond de aandeelwaarde nog rond de € 70 in 2013 is dit gezakt naar net boven de € 10 per aandeel. Toch geven een aantal banken een koopadvies voor 2014. Volgens de banken heeft Mobistar nu het diepste punt bereikt en kan het alleen maar beter worden. De verwachting is dat het aandeel misschien stijgt naar de € 20. Er zitten dus zeker nog wel groei mogelijkheden en vooral met een lage stand kunt u een groot rendement behalen.