Nyrstar

Nyrstar aandeel

Nyrstar is een jong bedrijf in de staalindustrie dat is ontstaan door een fusie tussen een Belgische en Australische bedrijf. Het bedrijf is vooral verantwoordelijk voor het produceren van zink. In 2007 had het bedrijf een marktaandeel van 10%. Het was hierdoor het grootste zinkbedrijf ter wereld. Het bedrijf heeft verschillende bedrijven en fabrieken in handen gevestigd in Frankrijk, Nederland, België, Amerika en Australië. In 2012 is er een fabriek gestart gespecialiseerd in het recyclen van zink, goud en zilver.

Aandelen kopen Nyrstar

Investeren in Nyrstar kan alleen als u een beleggingsrekening heeft. Deze kunt u eenvoudig en gratis openen. Het openen van een rekening kost helemaal niets en is snel geregeld. U kunt de rekening openen door een gratis account aan te maken en na activering krijgt u € 25 cadeau. U kunt hiermee heel veel aandelen kopen in Nyrstar. Daarnaast krijgt u een 30% stortingsbonus op uw eerste storting. Stort dus direct geld om te investeren in het metaalbedrijf Nyrstar. U kunt direct profiteren van voordelen van een account.

Informatie over Nyrstar

Investeren in Nyrstar is heel erg afhankelijk van de vraag naar metaal en vooral naar zink. Het bedrijf is heel erg afhankelijk van de zinkprijs. Dit bepaald dan ook vaak de aandeelwaarde en winst van het bedrijf. Investeren heeft zeker een groot risico. De aandeelwaarde is in 2013 enorm gedaald vanwege een toeleverancier die in de financiële problemen is geraakt. Hierdoor moet een order van 200 miljoen waarschijnlijk worden afgeboekt. Dit soort risico’s kunnen een investering gevaarlijk maken. Toch kan het interessant zijn om juist nu in te stappen. Zodra de afboeking gedaan is kan het bedrijf weer winst gaan maken en kunnen de aandelen in Nyrstar in waarde gaan stijgen.