Solvay

Solvay aandeel

Solvay is een Belgische bedrijf gespecialiseerd in plastic en chemie. Het is een groot bedrijf en Solvay is actief in 55 landen. In 2011 is het bedrijf uitgebreid met eigen financiële middelen door Rhodia over te nemen. Solvay heeft verschillende vestigingen in België en zelfs een vestiging in Nederland. Het bedrijf is beursgenoteerd aan de Euronext in Brussel. Dit maakt het mogelijk om voor een klein gedeelte eigenaar te zijn van het bedrijf. Het bedrijf is al lang beursgenoteerd en heeft de afgelopen jaren verschillende grote pieken en dalen gekend.

Aandelen kopen Solvay

Als u wilt investeren in de chemie branche dan kunt u natuurlijk kiezen voor Solvay. Dit uitgebreide bedrijf is gevestigd in België en aandelen kopen gebeurd dan ook op de Euronext in Brussel. Klinkt dit lastig of onhaalbaar? Dat is het niet als u een account aanmaakt bij Plus500. U kunt hier gratis een account openen en direct handelen in aandelen over de hele wereld. Direct handelen is heel direct want u krijgt na activatie € 25 cadeau. Zo hoeft u geen seconde langer te wachten om te handelen in aandelen. Daarnaast kunt u een stortingsbonus van 30% verwachten. Zo bent u extra voordelig uit met uw online investering.

Informatie over Solvay

Tijdens de economische crisis heeft Solvay het zwaar te voortduren gehad. In 2009 zakte de waarde van het aandeel onder de € 40. In de laatste jaren is het aandeel weer uit het dal geklommen met een stand van boven de € 100 in 2013. Als u toen was ingestapt dan had u een prachtig rendement gemaakt. Een groot gedeelte van de adviseurs geeft dan ook het advies om te kopen of vast te houden. Het is natuurlijk nog wel even afwachten hoe het verloop van Solvay verder zal gaan in 2014. Dit is vooral veel kijken en inspelen op de kansen bij de aandelenkoers.