Tessenderlo Chemie

Tessenderlo Chemie aandeel

Tessenderlo Chemie is een bedrijf afkomstig uit België gespecialiseerd in chemie. Het bedrijf is vooral bezig in de productie van plastic en plasticbuizen. Producten die binnen het bedrijf worden ontwikkeld zijn raamprofielen, maar ook meststoffen en pvc. Het bedrijf heeft 100 vestigingen verspreid over ruim 20 verschillende landen. Tessenderlo Chemie is beursgenoteerd aan de Euronext in Brussel dit vond plaats in 1937. Het bedrijf is al jaren beursgenoteerd in België en heeft al een lange geschiedenis achter de rug. Vooral tijdens de jaren 30 crisis was het bedrijf innovatief en wist het eigen productieprocessen op te zetten, zodat ze niet ten onder gingen.

Aandelen kopen Tessenderlo Chemie

Aandelen kopen in een chemie bedrijf als Tessenderlo Chemie kan zonder problemen. Met het grootste aanbod ter wereld kunt u hier werkelijk alle aandelen vinden die u maar zoekt. U wordt direct door de online broker op weg geholpen door een registratiebonus van € 25. Als u vervolgens geld stort op uw beleggingsrekening dan krijgt u nogmaals 30% cadeau als bonus. Zo kunt u voordelig aandelen kopen bij Plus500 als online broker. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Maak vandaag nog een account aan en volg hier de mogelijkheden om nieuwe aandelen te kopen.

Informatie over Tessenderlo Chemie

Aandelen kopen in Tessenderlo Chemie is op dit moment van schrijven niet verstandig te noemen. Het bedrijf heeft het zwaar sinds het begin van de economische crisis gaat het bergafwaarts. In 2013 zijn er veel gedwongen ontslagen gevallen door de slechte status van het bedrijf. Investeren wordt dan ook niet aangeraden en er is geen koopadvies voor de aandelen in Tessenderlo Chemie. Mocht u wel besluiten om te investeren dan kan het een risico zijn. Maar het kan natuurlijk ook uitlopen op een goede zet als de waarde ineens enorm gaat stijgen.