Thrombogenics

Thrombogenics  aandeel

Thrombogenics is een farmaceutische bedrijf in België. Het bedrijf is vooral gespecialiseerd in oogheelkunde en het ontwikkelen van nieuwe medicijnen en therapieën. Het bedrijf is opgericht in 2006 en heeft dus nog geen hele lange geschiedenis. Ditzelfde jaar werd kapitaal opgehaald met het uitgeven van aandelen, zodat onderzoek gedaan kan worden en medicijnen geproduceerd kunnen worden. Het bedrijf heeft in 2008 en 2009 diverse bedrijven overgenomen om zo verder te groeien en nieuwe medicijnen te ontwikkelen. 73% van Thrombogenics is in handen van het publiek en is beursgenoteerd aan de Euronext in Brussel.

Aandelen kopen Thrombogenics

Als u vertrouwen heeft in de farmaceutische industrie dan kunt u aandelen kopen in Thrombogenics. Aandelen kopen in Thrombogenics kan heel eenvoudig bij . De online broker is gespecialiseerd in het kopen en verkopen van aandelen over de hele wereld. Een account aanmaken is gratis en u krijgt zelfs geld toe want u krijgt € 25 cadeau. Investeren in Thrombogenics is zo voor een gedeelte gratis. Daarnaast krijgt u een 30% stortingsbonus, waarmee u opnieuw aandelen kunt kopen. Hoe meer geld u stort, hoe hoger uw rendement dankzij de stortingsbonus. Bij € 2.000 krijgt u al € 600 cadeau van . U heeft zo bij uw eerste investering een gratis rendement te pakken en dat maakt aandelen kopen interessant.

Informatie over Thrombogenics

Het verloop van Thrombogenics is lastig te zeggen omdat het een jong bedrijf is. Medicijnen moeten eerst gekeurd worden voordat ze op de markt gebracht kunnen worden. Dit betekend dan ook dat het eerste medicijn pas in 2012 op de markt verschenen zijn. In 2013 verwacht het bedrijf nieuwe medicijnen uit te geven en er wordt gewekt aan nieuwe antistoffen. In 2009 was de waarde van de aandelen onder de € 10. Sindsdien is het aandeel enorm gestegen met als hoogtepunt in begin 2013 met ruim € 40. Ondertussen is het aandeel weer enorm gedaald naar € 17 eind 2013. Dit betekend dat het aandeel enorme pieken en dalen kent. Dit kan leuk zijn voor een short position. Dit maakt investeren in Thrombogenics interessant en absoluut spannend.