UCB

UCB aandeel

UCB is in België een groot farmaceutische bedrijf en is na de tweede Wereldoorlog uitgegroeid tot een expert in schade ontstaan door oorlogen. Naast oorlogsschade werden er andere succesvolle medicijnen ontwikkeld zoals atarax, keppra en nootropil. Het bedrijf heeft 35 vestigingen verspreid over 5 wereldcontinenten. In 2008 is er een compleet nieuwe research centrum opgezet in het Belgische Eigenbrakel. Naast activiteiten in de farmaceutische industrie werkt UCB samen met de filmsector. Zo worden speciale coatings voor films in het laboratorium van UCB ontwikkeld en geproduceerd. Het bedrijf is beursgenoteerd aan de Belgische Euronext gevestigd in Brussel.

Aandelen kopen UCB

UCB aandelen kopen als Nederlander is eenvoudiger dan u denkt. Het enige dat u nodig heeft is een account om u op weg te helpen. Een startkapitaal om te investeren is zo geleverd doordat u € 25 cadeau krijgt van de online broker. Daarnaast ontvangt u nogmaals een 30% stortingsbonus als u extra investeert op uw eerste investering. Dit maakt investeren in bijvoorbeeld UCB een stuk eenvoudiger. Vooral omdat u bij geen transactiekosten betaald en u slechts 10% aanbetaald bij het kopen van aandelen. U kunt zo van uw startbedrag direct een aantal aandelen kopen want er is geen minimum bij Plus500. Zo kunt u zelf met een klein kapitaal beginnen met beleggen.

Informatie over UCB

UCB als aandeel kent veel pieken en dalen. De grootste daling was echt tijdens het begin van de economische crisis. Het aandeel ging hard achteruit en verloor veel investeerders net als de rest van de Euronext. Vanaf 2010 begon de waarde weer te stijgen en gaat het steeds beter met het UCB. Medicijnen moeten tegenwoordig goedkoper geproduceerd worden en deze omschakeling had tijd nodig. In 2013 zit de aandeelwaarde bijna weer op het niveau van voor de economische crisis. Dit betekend dat het bedrijf nog verder kan groeien in 2014. Een koopadvies is er dan ook zeker weten voor het UCB.