Umicore

Umicore aandeel

Van oorsprong is Umicore een Belgische bedrijf gespecialiseerd in het bewerken en leveren van metalen. In 2001 voert het bedrijf officieel geen mijnactiviteiten meer uit. Het bedrijf is langzaam omgevormd tot een metaaltechnologie bedrijf in plaats van een mijnbedrijf. Specialismen van het bedrijf zijn het bewerken van edelmetalen voor bijvoorbeeld voertuigen. Een groot gedeelte van het bedrijf bestaat uit het bewerken en verwerken van zink. Vroeger was het aandeel hierin groter, maar een gedeelte is verkocht aan Nyrstar. Umicore is beursgenoteerd aan de Euronext in Brussel.

Aandelen kopen Umicore

Als u aandelen wilt kopen in de metaaltechnologie dan bent u bij Umicore aan het juiste adres. U kunt eenvoudig aandelen kopen door een account aan te maken bij . Door hier een account aan te maken kunt u direct aandelen kopen want u krijgt standaard € 25 cadeau. Naast uw welkomstbonus krijgt u nog een stortingsbonus van 30%. Uw eerste investering in Umicore wordt hiermee bijna helemaal gratis en dat maakt een rendement maken op nieuwe aandelen nog interessanter. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Maak dan vandaag nog een gratis account aan bij en verdien direct € 25 zonder iets te doen.

Informatie over Umicore

Sinds de beursgang in 2002 kent het bedrijf een stevige groei. Umicore had uiteraard een enorme dip tijdens de economische crisis met een aandeelwaarde van slechts € 14 per aandeel. Dit is bijna verdubbeld in de afgelopen jaren met € 32 per aandeel op dit moment van schrijven in 2013. Een koopadvies is er dan ook gegarandeerd vooral omdat bekend werd dat meerdere bedrijven geïnteresseerd zijn in aandelen. Dit kan de prijs de komende maanden enorm doen opvoeren als het gaat om aandelen kopen in Umicore. U kunt vandaag nog inspelen door een account te openen bij Plus500.