Adecco

Adecco aandeel

Adecco is het grootste uitzendbureau ter wereld en maakt jaarlijks honderden miljoenen euro’s winst. Het bedrijf heeft meer dan 150 vestigingen in ons eigenland en 5500 kantoren over de hele wereld. Adecco ontstond door een fusie tussen het Zwitserse Adia en het Franse Ecco. Dit gebeurde in 1996 en in één klap groeide het bedrijf uit tot één van de grootste uitzendbureaus ter wereld. In 2000 werd de Euronext opgericht en besloot Adecco hieraan deel te nemen als beursgenoteerd bedrijf.

Aandelen kopen Adecco

Aandelen Adecco kopen betekend vooral inspelen op short term. De aandelen Adecco zijn erg gevoelig voor veranderingen op de arbeidsmarkt en hier kunt u het beste snel op inspelen. Op een kort termijn kunt u zo wel snel rendement maken met aandelen Adecco kopen. U kunt de aandelen kopen door een account aan te maken bij Plus500. Met een account bij krijgt u direct een registratiebonus cadeau. Dit is een bedrag van € 25. Als u vervolgens echt geld gaat storten dan krijgt u nog eens een stortingsbonus van 30% cadeau, waarmee u gratis aandelen van Adecco kunt kopen. Dit betekend dat u met al heel snel een optimaal rendement behaald. Zelfs met aandelen die regelmatig stijgen en dalen met de arbeidsmarkt zoals Adecco.

Informatie over Adecco

Adecco heeft veel gemerkt van de economische crisis en het dalen van het aantal banen in Europa. Dit betekend dat het bedrijf er veel aandoet om de kosten te verlagen en zo meer winst te gaan maken. Als u wilt handelen in Adecco dan is het slim om te kijken naar de banenmarkt. Gaat deze aantrekken of dalen? Als de economie aantrekt en de kosten blijven dalen bij Adecco dan kan dit betekenen dat u mooi kunt meeliften op de aantrekkende economie. Adecco blijft één van de grootste uitzendbureaus ter wereld en zal dit dan ook direct merken als de economie verder aantrekt.