Adidas

Adidas aandeel

Adidas is een groot sportmerk met een lange geschiedenis. Het bedrijf is begonnen in 1949 en groeide al snel uit tot twee merken. Zo is een ander onderdeel van dit grote sportmerk Reebok. Samen zorgen ze voor een enorme omzet want het gaat goed met het bedrijf. De afgelopen jaren is het bedrijf alleen maar verder gegroeid en ontwikkeld en dat is positief voor investeerders in Adidas. Adidas is een beursgenoteerd bedrijf aan het Deutsche Börse. Dit is de Duitse aandelenbeurs waar Adidas op 15 november 1995 werd geïntroduceerd. Voor het eerst was het mogelijk om aandelen in dit groeiende bedrijf te kopen. Er werd eerst getwijfeld over een beursgang naar Parijs, maar later werd besloten om Adidas een Duits beursgenoteerd bedrijf te maken. De oorsprong van het bedrijf ligt tenslotte in het Duitse Beieren.

Aandelen kopen Adidas

Duitse aandelen kopen van het bedrijf Adidas is geen enkel probleem als u een account aanmaakt bij . Direct nadat u een account heeft aangemaakt krijgt u een registratiebonus van € 25. Hiermee kunt u direct gaan handelen in aandelen van Adidas. Als u vervolgens echt geld stort dan kunt u nog veel meer rendement maken want u krijgt een 30% stortingsbonus. Dit betekend dat u een bedrag tot wel € 300 cadeau krijgt als u bijvoorbeeld € 1.000 stort. Dit maakt handelen in Adidas via Plus500 een stuk interessanter want rendement is verzekert als u niets investeert.

Informatie over Adidas

Adidas doet het de laatste jaren enorm goed. Dit betekend dan ook dat de aandelen hard stijgen. Instappen kan slim zijn, maar het is de vraag of de rek er inmiddels niet uit is. Het aandeel stijgt namelijk enorm hard de laatste jaren dus het is uitkijken dat u niet op het verkeerde moment instapt. Dit betekend vooral veel analyseren en vergelijken met beurs specialisten.