Amazon

Amazon aandeel

Amazon is een van de grootste bedrijven uit Amerika in de e-commerce branche. Het was een van de eerste bedrijven die de e-commerce groots aanpakten. Voor de Amerikanen is Amazon vergelijkbaar met ons eigen online warenhuis bol.com. Het enige verschil tussen de twee is dat Amazon nog groter is en internationaal over de hele wereld producten levert. Het bedrijf heeft zelfs een eigen uitgeverij en e-reader productie. Dit is slechts een klein voorbeeld van het gigantische aanbod in producten en diensten bij Amazon. In het begin maakten het bedrijf vooral verlies, daarna werd er break even gedraaid en nu is er eindelijk winst inzicht. In eerste instantie werd Amazon de internet zeepbel voor beleggers genoemd, maar nu trekt dit beeld langzaam bij nu de cijfers de goede kant opgaan.

Aandelen kopen Amazon

Aandelen kopen in Amazon kan heel eenvoudig bij . Je kunt hier direct in mee profiteren van het succes bij het Amerikaanse e-commerce bedrijf. Als u een account aanmaakt dan krijgt u € 25 gratis tegoed cadeau. Hier is geen storting voor vereist tenzij u aandelen in Amazon wilt kopen. Deze aandelen zijn duurder dan € 25 dus helaas gaat u het hiermee niet redden. Gelukkig geeft Plus500 een stortingsbonus van 30%. U kunt zo als nog aandelen kopen in Amazon zonder dat u het echt geld gaat kosten.

Informatie over Amazon

Investeren in Amazon was in het begin een slecht idee. Het bedrijf maakten forse verliezen, maar de laatste jaren gaat het enorm goed met het bedrijf. De aandelen waren in 2010 rond de € 150 en in 2013 steeg de waarde naar € 380. Als u in 2010 was ingestapt dan had u een enorm rendement gemaakt. Uiteraard kunt u nog steeds mee profiteren. Het is dus zeker weten verstandig om voor de toekomst een paar aandelen in Amazon te kopen. U kunt hier zeker van profiteren in de toekomst want er zit nog rek in een bedrijf als Amazon.