Apple

Apple aandeel

Apple is misschien wel één van de grootste wonderen op de Amerikaanse beurs. Het bedrijf was eerst een klein elektronica bedrijfje gespecialiseerd in computers. De computers waren meer bedoeld voor grafische professionals. Toen kwam Steve Jobs weer terug aan het roer en veranderde werkelijk alles. Hij was de bedenker van de iPad en iPhone die beide de markt veranderden op technologie gebied. In 1999 werd Apple op de beurs genoteerd en in 2009 was het aandeel slechts 100 euro waard. Wie toen voor veel geld is ingestapt is rijk geworden. Het aandeel was in 2012 op een absoluut hoogtepunt van 700 euro. Apple vestigde daarmee een nieuw record in waarde van een bedrijf.

Aandelen kopen Apple

Aandelen kopen van Apple is vooral erg kostbaar. De aandelen zijn niet goedkoop en zijn te koop via de Amerikaanse NASDQ. biedt deze aandelen zonder transactiekosten en minimale afname aan. Als u direct een account aanmaakt dan krijgt u € 25 registratiebonus cadeau. Zodra u een eerste storting maakt krijgt u een stortingsbonus van 30% cadeau. Dit betekend dat u direct een leuk startbedrag heeft om aandelen van te kopen bij . Met aandelen kopen in Apple moet u wel diep in de buidel tasten want dit bedrijf is geen echte penny aankoop zoals bij sommige bedrijven.

Informatie over Apple

Analisten denken dat de rek er inmiddels uit is. De top van 2012 zal nooit meer gehaald worden want de concurrentie door bijvoorbeeld Samsung is enorm toegenomen. Het aandeel is flink gedaald sinds 2012. Toch zit het met de liquiditeit van het bedrijf goed en blijft het zo een belangrijke speler op de markt. Het zou dus zeker weten de moeite waard zijn om aandelen te hebben binnen Apple. Een stijging van een paar euro is bij dit bedrijf al snel mogelijk. Dit maakt het nog altijd interessant om te beleggen in Apple. Alleen zal een rendement van honderden euro’s per aandeel er niet meer inzitten.