Bank of America

Bank of America aandeel

Bank of America is één van de grootste vermogensbanken ter wereld. Binnen het bedrijf werken 288.000 medewerkers. Samen waren ze in 2012 goed voor een winst van 4,1 miljard dollar. Dit maakt handelen in aandelen van Bank of America ineens heel interessant. Ondanks dat het de laatste jaren geen verstandige beslissing was om aandelen te kopen bij banken. Ondanks de omvang van het bedrijf in Amerika maakt het niet deel uit van de NASDQ. Het bedrijf is beursgenoteerd op de NYSE en TSE.

Aandelen kopen Bank of America

Buitenlandse aandelen kopen van bijvoorbeeld Bank of America is geen probleem bij Plus500. Het is zo zelfs mogelijk om bij de online broker een handelsrekening te openen en aandelen te kopen op de NYSE. doet zo niet lastig over buitenlandse aandelen en u betaald nog steeds geen transactiekosten. Als u een handelsrekening opent dan krijgt u direct € 25 registratiebonus cadeau. Hier kunt u de eerste aandelen van Bank of America gratis kopen. Daarnaast krijgt u een stortingsbonus van 30% en wordt uw rendement direct hoger dankzij gratis aandelen.

Informatie over Bank of America

Bank of America had in het begin veel last van de economische crisis. Heel even leek het erop dat het bedrijf failliet zal gaan. Er werd flink gesneden in de kosten en de bank kwam er bovenop. Maar het aandeel blijft erg volatiel en dit betekend dat het beter is om voor een short term in te stappen op de aandelen van Bank of America. Zodra uw aandelen een paar euro winst maken dan kunt u ze beter direct verkopen om geen verlies te lijden. Toch trekt de Amerikaanse economie weer iets aan en dit is goed nieuws voor bedrijven als Bank of America. Dit betekend dat er misschien toekomst is voor een hogere aandeelwaarde.