Bank of China

Bank of China aandeel

Bank of China is een Chinese staatsbank en de belangrijkste staatsbank van het land. De bank werd in Bejing opgericht in 1912 en zorgde voor een stabiele groei en winst. Vooral met het aantrekken van de Chinese economie doet Bank of China het goed. Na verwachting zal de komende 10 jaar de Chinese economie nog meer aantrekken. Helemaal als de wereldeconomie aantrekt dan zal China hier flink van profiteren. Bank of China zal hierin mee profiteren op de lange termijn sinds de introductie op de beurs.

Aandelen kopen Bank of China

Chinese aandelen zoals van Bank of China lijken lastig of onmogelijk. Toch is het onmogelijk als u een account aanmaakt bij . Dit is een online broker waar u aandelen over de hele wereld zonder transactiekosten kunt kopen. Zo kunt u met een gratis registratiebonus van € 25 direct een aantal aandelen in Bank of China kopen. Zonder dat u het iets kost kunt u mee profiteren van het rendement in Chinese aandelen. Daarbij krijgt u bij Plus500 een 30% stortingsbonus. Met de stortingsbonus kunt u direct weer een aantal gratis aandelen kopen en handelen in de Chinese economie.

Informatie over Bank of China

Bank of China profiteert op de lange termijn mee van de opkomende Chinese economie. De Chinese economie is al jaren in opkomst en dit zal in de toekomst verder doorgaan. Toch is het altijd mogelijk dat de groei over een jaar tegenvalt. Dit is dus wel iets waar u rekening mee moet houden bij het kopen van aandelen in Bank of China. Voorlopig gaat het wel goed en kan instappen dus zeker verstandig zijn. Koop gerust een paar aandelen en kijk wat het gaat doen. Eventueel kunt u hier het gratis bonusgeld voor gebruiken van Plus500. De aandelen kosten u zo geen geld of risico.