Barclays

Barclays aandeel

Barclays is één van de grootste financiële dienstverleners ter wereld en is van oorsprong een Birts bedrijf. Het bedrijf staat in de beroemde Forbes lijst met de grootste bedrijven ter wereld. Dit betekend dat Barclays al vanaf het begin zeker een bedrijf is om goed in de gaten te houden. De bank is beursgenoteerd op de NYSE en LSE. De introductie van Barclays gaat tientallen jaren terug en sindsdien is het een bekende speler op de aandelenmarkt. Zo was het bedrijf een belangrijke speler die flink profiteerde van de Big Bang in 1985 op de aandelenmarkt in London. Zo ver gaan de aandelen en het begin van Barclays op de beurs al terug.

Aandelen kopen Barclays

Buitenlandse aandelen kopen in bijvoorbeeld Barclays kan heel eenvoudig met een Plus500 account. Het account is direct goed voor een welkomstbonus van € 25 na registratie. Hier kunt u direct gratis aandelen van kopen in Barclays. Durf vooral te handelen want een beetje lef is wel nodig in deze tijd. Zo krijgt u bij een eerste storting op opnieuw een bonus alleen dit keer is het 30% van uw storting. U kunt hiermee direct nieuwe aandelen kopen en handelen in Barclays zonder dat het u echt geld kost.

Informatie over Barclays

De aandelen van Barclays zijn een risico ze zijn namelijk enorm dalend en stijgend. Binnen een week tijd kan de koers alweer een paar keer gedaald en gestegen zijn. Het is slim om voor een short term aandelen in Barclays te kopen tijdens een daling. Wacht heel even tot ze weer wat gestegen zijn en verkoop ze opnieuw om weer te handelen in een nieuw project. Door de stijgingen en dalingen is het verstandig om hiermee om te gaan door voor een korte periode aandelen te kopen en verkopen van Barclays.