Berkshire Hathaway

Berkshire Hathaway aandeel

Berkshire Hathaway is binnen Nederland niet erg bekend, maar in het buitenland is het een grote holding. Het bedrijf heeft verschillende bedrijven in diverse takken onder zijn hoede. Denk hierbij aan bouwbedrijf, industrieën, maar ook verzekeringsmaatschappijen. Door de brede oriëntatie kan het bedrijf op verschillende vlakken winst maken. Dit gebeurd dan ook met grote regelmaat want het bedrijf heeft in 2012 een winst van 14,8 miljard dollar gemaakt. De aandelen van het bedrijf worden al tientallen jaren verhandeld op de beroemde NYSE. De eigenaar van het bedrijf is tevens de grootste aandeelhouder met 38% van de aandelen binnen het bedrijf.

Aandelen kopen Berkshire Hathaway

Berkshire Hathaway doet het de laatste jaren erg goed. Dit betekend dat handelen zeker weten verstandig kan zijn. Aandelen kopen op de NYSE van Berkshire Hathaway kan via . Direct na uw registratie krijgt u € 25 om uw eerste aandelen van te kopen. U kunt direct geld storten en gebruik maken van de stortingsbonus van 30%. Met de 30% stortingsbonus kunt u direct uw aandelen kopen van Berkshire Hathaway en beginnen met het maken van rendement. U kunt de aandelen bij kopen zonder transactiekosten zodat u optimaal het rendement over uw vermogen kunt verdelen.

Informatie over Berkshire Hathaway

Berkshire Hathaway heeft een goede aanpak en investeert in verschillende grote bedrijven. Zo is het een grote aandeelhouder in Coca Cola en American Express. Doordat het bedrijf goede keuzes blijft maken wordt de winst alsmaar groter en is de sky the limit. Meeprofiteren kan door via Plus500 zelf een aantal aandelen in Berkshire Hathaway te kopen. Als u gaat profiteren van deze aandelen dan kunt u een flinke winst behalen. Dit is mooi meegenomen als u op een lange termijn winst wilt halen uit uw investering. De toekomst ziet er voor dit bedrijf rooskleurig uit helemaal als de economie binnen Amerika verder gaat aantrekken.