Blackberry

Blackberry aandeel

Blackberry is een technologie bedrijf uit Canada. Het bedrijf werd bekend en had de grote doorbraak met de Blackberry toestellen. Blackberry is beursgenoteerd aan de NASDQ en TSX. Na de introductie van de Blackberry in 1999 ging het de goede kant op. Het bedrijf maakten enorme winstcijfers, maar werd daarna hard ingehaald door de concucrentie van bijvoorbeeld Apple. In 2012 werd er zelfs een verlies aangekondigd en besloot het bedrijf 40% van de medewerkers te ontslaan. Op 24 september 2013 werd bekend gemaakt dat het noodlijdende bedrijf verkocht werd. Er werd 4,7 miljard euro mee bemoeid en Blackberry hoopt hiermee een comeback te maken op de consumentenmarkt en de beurs.

Aandelen kopen Blackberry

Als u wilt meedingen in de comeback van Blackberry dan kunt u een account aanmaken bij . U kunt hier gratis en zonder extra kosten een account aanmaken en direct € 25 cadeau krijgen. Met dit geld kunt u direct handelen in de comeback van het technologie bedrijf. Als u geld stort dan krijgt u een stortingsbonus van 30% waarmee u opnieuw kunt handelen in nieuwe aandelen. De aandelen kosten bij geen geld en u loopt zo eigenlijk geen risico om een optimaal rendement te behalen met het vernieuwde merk Blackberry.

Informatie over Blackberry

Blackberry is de laatste jaren één van de grootste verliezers op de beurs geworden. Het bedrijf heeft flink wat verlies gemaakt en de aandelen hebben een lage koerswaarde. Toch is er voor nieuwe investeerders hoop door de overname van het bedrijf in 2013. Dit kan betekenen dat Blackberry een mooie comeback gaat maken. De lage instapwaarde van de aandelen is dan de moeite waard, waardoor u direct kunt mee profiteren van het vernieuwde Blackberry. Het is alleen een risico omdat u nog geen idee heeft of Blackberry de huidige concurrentie kan verslaan. Het is dus afwachten of instappen in Blackberry slim is.