BMW

BMW aandeel

Het Duitse automobielbedrijf BMW bestaat al sinds 7 maart 1916 en is opgericht door Franz Josef Popp. Het bedrijf produceert auto’s en motorfietsen onder de naam BMW en Mini. Het bedrijf BMW speelt al langer mee als beursgenoteerd bedrijf in Duitsland. Meeliften op het succes van het bedrijf is dan ook al jaren mogelijk. Het Duitse automobielbedrijf heeft het tijdens de economische crisis zwaar gekregen. Europeanen kochten minder auto’s en de aandeelwaarde liep fors terug. Toch bleef het bedrijf in Duitsland nog goed verkopen en langzaam krabbelde het bedrijf weer op. Zo was de waarde van een aandeel in 2008 nog 20 euro en in 2013 werd dit 70 euro. Het was toen der tijd dus zeker een investering waard.

Aandelen kopen BMW

Als u mee wilt liften op het succes van BMW dan kunt u aandelen kopen via . Dit is een online broker gespecialiseerd in wereldwijde aandelen waaronder BMW. Bij aanmelding krijgt u direct € 25 cadeau om uw eerste aandelen van te kopen. Zodra u geld stort krijgt u een stortingsbonus van 30%. U kunt zo gratis aandelen kopen en een optimaal rendement behalen met uw aandelen. Dit is natuurlijk waar het omdraait als u aandelen in BMW koopt.

Informatie over BMW

Aandelen in BMW hebben de afgelopen jaren een positief koop advies gekregen. De aandelen zijn al snel enkele euro’s meer waard geworden en dat betekend dat het interessant is om te handelen. Het bedrijf is de economische crisis goed doorgekomen en met het aantrekken van de economie kan BMW al snel veel meer geld waard worden. Dit betekend dat u het beste nu kunt instappen via Plus500. De aandelen kosten daar geen transactiekosten, waardoor u een optimaal rendement kunt behalen door aandelen vandaag nog te gaan kopen. Stap dus nu in bij het autobedrijf BMW op de beurs.