BNP Paribas

BNP Paribas aandeel

Door een fusie in 2000 tussen Banque Nationale de Paris en Paribas is één van de grootste bankgroepen ter wereld ontstaan BNP Paribas. Het hoofdkantoor van het bedrijf is gevestigd in Parijs en de bank is vooral in Frankrijk gevestigd. Het balanstotaal van het bedrijf zal rond de 1,965 biljoen bedragen en dat is het grootste balanstotaal ter wereld. In 2012 maakten het bedrijf 6,5 miljard euro winst en dit maakt BNP Paribas zeker weten een gezond bedrijf. Een beursintroductie kon dan ook niet snel uitblijven na de fusie in 2000. Het bedrijf werd beursgenoteerd aan de Euronext.

Aandelen kopen BNP Paribas

Aandelen kopen op de Euronext betekend dat u buitenlandse aandelen gaat kopen. Dit kan heel eenvoudig als u een handelsrekening opent bij . Door direct een rekening te openen krijgt u een leuke welkomstbonus van € 25. U kunt hiermee direct rendement behalen door te beleggen in aandelen van BNP Paribas. De aandelen kunnen extra geld opleveren als u gebruik maakt van de 30% stortingsbonus. Met de 30% stortingsbonus krijgt u nog eens een extra geldbonus om aandelen van te kopen. Dit bedrag kan bij oplopen tot € 300 euro om gratis te besteden aan aandelen. Uw rendement is zo verzekert!

Informatie over BNP Paribas

Net als bij de meeste aandelen van banken zijn de BNP Paribas aandelen redelijk volatiel. De aandelen stijgen en dalen regelmatig, maar voor een short term kunt u hier leuk van profiteren. U kunt zo al snel een paar euro verdienen door te beleggen en een maand later de aandelen weer te verkopen. BNP Paribas is zo een leuke investering en het bedrijf maakt in principe een leuke winst jaarlijks. Zo lang de banken niet opnieuw instorten zit u dus redelijk veilig met aandelen van BNP Paribas. Zorg er dus niet voor dat u voor een lange termijn belegt in BNP Paribas.