Boeing

Boeing aandeel

Boeing is de wereldwijde producent van vliegtuigen. Diverse vliegtuigmaatschappijen vliegen regelmatig met de beroemde Boeing vliegtuigen. De vliegtuigen worden door het bedrijf al sinds 1916 geproduceerd. Wat betreft de afzet is het bedrijf het tweede bedrijf in de luchtvaartproductie. Qua omzet is dit het grootste bedrijf. In 2012 maakten het bedrijf 3,9 miljard dollar winst op het produceren van vliegtuigen. Het bedrijf Boeing is beursgenoteerd aan de NYSE.

Aandelen kopen Boeing

Boeing aandelen kopen is al jaren een stabiele investering. U kunt de aandelen kopen op de NYSE via . Als u nog nooit een account heeft aangemaakt bij Plus500 dan ontvangt u een leuke welkomstbonus van € 25 euro. Hiermee kunt u direct handelen in bedrijven als Boeing. Als u voor het eerst echt geld gaat storten dan krijgt u een 30% stortingsbonus. Met de stortingsbonus kunt u gratis aandelen kopen van Boeing. Dit maakt handelen eenvoudiger en betaalbaar. Bij kunt u altijd terecht voor het nationaal en internationaal kopen van aandelen. Zo kunt u eenvoudig buitenlandse aandelen aanschaffen met uw eigen handelsrekening. Hierbij wordt geen minimaal aantal gerekend en u heeft geen transactiekosten. U kunt zo beleggen in Boeing vanaf één aandeel.

Informatie over Boeing

Investeren in Boeing betekend dat u in een stabiel bedrijf investeert. Uw investering wordt bijna altijd wel meer geld waard en dat betekend dat het zeker de moeite waard is. Analisten verspellen dan ook dat de aandelen later nog meer waard gaat worden. Helemaal als Boeing steeds meer winst gaat maken wat de laatste jaren telkens weer gebeurd. Boeing is vooral een leuke investering voor de lange termijn omdat het aandeel langzaam stijgt en bijna geen daling kent. U heeft dus wel wat geduld nodig om te handelen in Boeing. Maar uw investering betaald zich wel met minder risico uit dan bij andere aandelen.