BP

BP aandeel

De oliemaatschappij BP werd al in 1909 opgericht, maar maakten vooral een grote groei door dankzij fusies. Door de fusies werd BP één van de 6 grootste oliemaatschappijen ter wereld die niet door een staat wordt beheerd. Een andere grote speler op de oliemarkt is natuurlijk het Nederlandse Shell. De introductie op de beurs vond al plaats na de oprichting in 1909. Het bedrijf kon groeien als er geld in werd gepompt en daar werd dan ook om gevraagd bij het publiek. Een introductie op de beurs kon dan ook niet lang uitblijven en de eerste publieke aandelen van BP werden al in 1909 verkocht. Het grootste gedeelte van de aandelen werden pas later verkocht en voornamelijk op de London Stock Exchange. Naast London wordt het aandeel verkocht in Frankfurt en New York.

Aandelen kopen BP

Aandelen kopen van BP is erg prijzig. De aandelen zijn veel geld waard dus het is een aardige investering om te maken. Bij
wordt dit begrepen en hierdoor worden de aandelen verkocht zonder minimale afname. Dit is bij geen enkel aandeel dus zelfs de goedkope aandelen kunt u hier vanaf een klein bedrag kopen. Als u een handelsrekening opent bij
Plus500 dan krijgt u direct een registratiebonus. Naast de registratiebonus wordt er nog een
stortingsbonus weggegeven van 30%. U kunt hiermee direct rendement halen uit uw handelsrekening omdat uw storting meteen geld waard wordt. Hier kunt u uiteraard gratis nieuwe aandelen van kopen.

Informatie over BP

In het jaar 2012 werd er nog een forste winst van 19,7 miljard dollar behaald. Toch is het aandeel in BP de laatste tijd niet erg stabiel. Dit heeft alles te maken dat BP het iets zwaarder heeft dan normaal. Het wordt tijd voor veranderingen, waardoor de winst weer omhoog kan. Toch wordt er verwacht dat BP later net zo stabiel gaat worden als het Nederlandse shell. Het ligt dus aan uzelf wanneer u gaat instappen.