Coca Cola

Coca Cola aandeel

Coca Cola behoort al jaren tot één van de bekendste merken ter wereld. Het bedrijf is opgericht in 1886 in het Amerikaanse Atlanta. De winst van het bedrijf in 2012 bedroeg 9 miljard euro. Dit betekend dat het bedrijf het zeker weten goed doet. Het bedrijf werd geïntroduceerd op de New York Stock Echange en doet het hier al jaren goed. Coca Cola is het grootste frisdrank bedrijf ter wereld en doet het bijna overal goed. Alleen in bepaalde landen binnen het midden Oosten verkoopt Coca Cola niet goed. De inwoners zijn het namelijk als een overname door Amerikaanse bedrijven binnen het land.

Aandelen kopen Coca Cola


Aandelen kopen van Coca Cola gebeurd op de New York Stock Exchange. Dit is een buitenlandse aandelenbeurs en hiervoor is een speciale handelsrekening nodig. Met een handelsrekening kunt u aandelen kopen over de hele wereld. Zo kunt u eenvoudig aandelen kopen bij de New York Stock Exchange. Als u voor het eerst een Plus500 account aanmaakt dan krijgt u € 25 euro cadeau. Hiermee kunt u gratis Coca Cola aandelen kopen in combinatie met de 30% stortingsbonus. Door gebruik te maken van een welkomst en stortingsbonus schiet uw rendement al snel omhoog.

Informatie over Coca Cola

Coca Cola kent geen gigantische stijgingen of dalen. Het is een redelijk stabiel bedrijf en zo werken de aandelen ook erg stabiel. Investeren in aandelen van Coca Cola levert dan ook al snel een mooi rendement op. Het risico van handelen in een bedrijf als Coca Cola ligt dan ook een stuk lager vergeleken bij bedrijven zoals Facebook of Apple. Het kan dus zeker weten de moeite waard zijn om een bepaald rendement te behalen. Met Coca Cola wordt dit gewoon haalbaar gemaakt en staat niets u in de weg om een succes te behalen op de beurs.