Danone

Danone aandeel

Danone is een Frans zuivelbedrijf met een kleine tak in de productie van flessen en medische voeding. Het Franse bedrijf is gestart in 1919 door Isaac Carasso. Tijdens de tweede wereldoorlog verhuisden het bedrijf naar New York. In 1958 besloot het bedrijf weer terug naar Parijs te verhuizen. Hier staat vandaag de dag nog steeds de hoofdvesting van Danone. Na terugkomst in Frankrijk besloot het bedrijf aandelen te verkopen op de Euronext. In eerste instantie gebeurde dit op de Franse aandelenbeurs, maar na een fusie met de Nederlandse aandelenbeurs gebeurd dit in Amsterdam. Ondanks dat de beurs in Amsterdam gevestigd is zijn de aandelen officieel buitenlands.

Aandelen kopen Danone

Danone is een belangrijke speler op de voedingsindustrie en had in 2012 een omzet van 19 miljard euro. Dit betekend dat aandelen kopen van dit Franse bedrijf zeker interessant is. Instappen kan met een handelsrekening en u kunt deze gratis en zonder transactiekosten openen bij . U krijgt direct € 25 cadeau en als u geld stort om aandelen te kopen dan krijgt u nogmaals
30% cadeau. Van uw stortingsbonus bij kunt u direct aandelen kopen in Danone op de Euronext. Zo kunt u vandaag nog instappen en handelen in dit Franse voedingsbedrijf.

Informatie over Danone

Danone had in 2009 veel last van de crisis. Het aandeel ging flink onderuit, maar Danone werkten aan een comeback. Het worden weer aandelen om in de gaten te houden want ondertussen staat de waarde weer op hetzelfde niveau als voor de crisis. De lage waarde van € 33 per aandeel is alweer een tijdje geleden en het aandeel stijgt de laatste jaren flink. Het blijft wel een risico om in te stappen, maar als het risico goed uitpakt dan kunt u een flink rendement maken op Danone. Vooral als u investeert met uw gratis geld van Plus500.