Dell

Dell aandeel

Dell is in Amerika marktleider in het produceren van computers. Het bedrijf bestaat sinds 1984 en is gevestigd in Texas. Later is het bedrijf meegegaan in de concurrentie door laptops, pda’s, smartphones, printers en servers te produceren. Het bedrijf werd voor het eerst op de beurs genoteerd in 1988. Dell werd beursgenoteerd aan de Amerikaanse NASDAQ. Sinds 1992 staat het bedrijf genoteerd als één van de grootste bedrijven in de lijst van Forbes. Het bedrijf heeft in 2013 2,37 miljard dollar winst gemaakt. Dit is een daling vergeleken met het jaar 2012.

Aandelen kopen Dell

Aandelen kopen van Dell kan op de Amerikaanse NASDAQ. Het is niet zomaar mogelijk om buitenlandse aandelen van bijvoorbeeld Dell te kopen. Hiervoor heb je een handelsrekening nodig waarbij het mogelijk is om aandelen te kopen in het buitenland. maakt zo’n handelsrekening mogelijk. U krijgt hierbij tevens € 25 tegoed cadeau en bij uw eerste storting krijgt u
30% cadeau. Dit is mooi meegenomen als u aandelen bij wilt kopen voor bijvoorbeeld Dell.

Informatie over Dell

De aandelen van Dell zijn in september 2013 van de markt gehaald. Het is tijdelijk niet meer mogelijk om de aandelen te verkopen. Dell werkt aan een nieuw plan om beter uit de crisis te kopen. Het bedrijf heeft het zwaar door de economische crisis, maar vooral door de opkomende concurrentie van laptops en smartphones. Als het bedrijf opnieuw naar de beurs stapt dan is het slim om hierop in te spelen en aandelen te kopen. Het bedrijf is nog altijd winstgevend ondanks de zwaardere concurrentie. Door vanaf het begin in te spelen op nieuwe aandelen kunt u meespelen met de nieuwe winst voor het bedrijf. Aandeelhouders kunnen zo profiteren als het bedrijf opnieuw gaat stijgen op de zware markt. Het is wel slim om in het begin short te gaan met aandelen van het bedrijf Dell.