Deutsche bank

Deutsche bank aandeel

Voor Duitsland is de Deutsche bank één van de belangrijkste banken in het land. Het bedrijf bestaat al sinds 1870 en is een belangrijke bank voor de Duitse economie. Het bedrijf is niet alleen actief binnen Duitsland, maar ook daarbuiten zijn verschillende activiteiten ondernomen door de bank. Het bedrijf focust zich in 1995 vooral in zakelijk bankieren. Dit is dan ook het meest winstgevende onderdeel binnen de Deutsche bank. De Deutsche bank is al lang geleden op de Deutsche Börse geïntroduceerd. Later werd de bank ook geïntroduceerd op de NYSE voor Buitenlandse aandeelhouders.

Aandelen kopen Deutsche bank

Het is mogelijk om aandelen van de Deutsche bank te kopen via . Dit is een online broker waarbij u aandelen kunt kopen over de hele wereld. U kunt zo aan aandelen komen van de Deutsche bank via Plus500. Als u voor het eerst een account aanmaakt om aandelen van de Deutsche bank te gaan kopen dan krijgt u € 25 registratiegeld cadeau. Als u vervolgens uw eerste storting op uw handelsrekening maakt dan krijgt u hiervan
30% extra cadeau. Met dit extra geldbedrag kunt u mooi gratis handelen in de Deutsche bank. Dit is een voordeel van aandelen kopen bij Plus500 naast het feit dat er geen minimale afname is en de website zonder transactiekosten werkt.

Informatie over Deutsche bank

De aandelen van de Deutsche bank stonden enorm hoog voor de economische crisis. Tijdens de economische crisis kwam de bank net als andere banken in zwaar vaarwater terecht. Het verloop van de aandelen is dan ook risico. Aan de andere zijde trekt de Duitse economie eindelijk weer aan. Dit kan betekenen dat er ineens een enorme groei in de aandelen komt. Toch blijft het wel een risico om in deze tijden te handelen in banken. Koop dus nooit teveel aandelen en gebruik eventueel uw gratis tegoed van Plus500.