Google

Google aandeel

In 1998 werd de wereldberoemde zoekmachine Google opgericht. Ondanks dat het bedrijf nu vooral bekend staat om de zoekmachine biedt het bedrijf nog veel meer diensten. In 2012 maakten het bedrijf dan ook met zijn bedrijfsvoering 10,74 miljard dollar winst. Ondanks het korte bestaan heeft het bedrijf aardig naam weten te maken en enorme winsten behaald. Het bedrijf doet het sinds de release op de beurs dan ook enorm goed. Telkens wordt er weer een nieuw record verbroken door het technologie bedrijf. Dit gebeurd al sinds het debuut van Google op de beurs in 2004. De introductieprijs van de aandelen stond op $ 85 dollar en steeg al snel binnen één dag naar $ 100. Vandaag de dag zit in 2013 het aandeel wel tien keer zo hoog.

Aandelen kopen Google

Aandelen kopen in Google kan erg rendabel zijn want ze zijn enorm gestegen sinds de start op de beurs in 2004. Als u aandelen wilt kopen van Google dan kunt u het beste een account aanmaken bij
. U krijgt een leuke registratiebonus van € 25 bij het aanmaken van een account hiermee kunt u gratis beleggen in aandelen. De aandelen van Google liggen qua waarde wat hoger, waardoor u beter gebruik kunt maken van de 30% stortingsbonus.
geeft namelijk bij uw eerste storting een bonus cadeau van 30%. Met deze bonus kunt u als u genoeg geld stort gratis aandelen kopen van Google.

Informatie over Google

In het begin was er veel kritiek op het feit dat Google naar de beurs ging. Het zou slecht gaan met technologie bedrijven en Google zou geen kans maken. Al deze vooroordelen zijn verdwenen sinds het gigantische rendement dat de aandelen tot nu toe hebben opgeleverd. De resultaten zijn goed en Google is zeker weten een aandeel om in te handelen op het lange termijn. Voor het korte termijn is het geen aanrader omdat het aandeel nog kan dalen of stijgen.