Herbalife

Herbalife aandeel

Herbalife is een bedrijf bekend om de voedingsproducten om af te vallen. Het bedrijf is dan ook speciaal gespecialiseerd in diëten. Het bedrijf werkt met onafhankelijke distributeurs in ruim 81 verschillende landen. In 2011 werd het bedrijf als omstreden bedrijf bekend. Het zou aan een piramide spel doen en dit is verboden. Veel aandeelhouders besloten zich dan ook terug te trekken uit de extreme marketing tactiek van Herbalife. Het bedrijf besloot een hoger beroep aan te tekenen omdat ze het hier niet mee eens waren. Ze doen gewoon aan marketing en geen piramide spel. In 2013 is het hoger beroep tot op heden nog nog uitgevoerd. De ware uitkomst ligt tot op heden dus nog in het midden bij dit bedrijf.

Aandelen kopen Herbalife

Aandelen kopen in Herbalife kan omstreden zijn en is natuurlijk een gok. Als uit een hoger beroep blijkt dat er geen sprake is van een piramide spel dan kan de waarde van de aandelen ineens enorm stijgen. Als u op dit moment bent ingestapt dan kunt u enorme winsten boeken. Uiteraard kan het ook de andere kant opgaan en dit is natuurlijk allemaal even wachten. Als u met weinig risico Herbalife aandelen wilt kopen dan kunt u dit doen bij . U krijgt hier standaard een welkomstbonus van € 25 zonder storting. Daarnaast krijgt u bij een eerste storting een bonus van 30% bovenop uw gestorte bedrag. Zo is het risico van aandelen kopen via minder groot.

Informatie over Herbalife

Ondanks de beschuldigingen van een piramidespel gaat het goed met herbalife. Ieder jaar wordt er weer opnieuw veel geld verdiend. De winstcijfers tonen aan dat het goed gaat, maar als blijkt dat er werkelijk gespeeld wordt met een piramidespel dan kan alles omslaan. Een investering is dus omstreden, maar kan voor een klein tijdsbestek interessant zijn. Tot het hoger beroep is uitgesproken kan er nog gewoon winst gemaakt worden door het bedrijf en kunnen de waarde van de aandelen verder stijgen.