H&M

H&M aandeel

De Zweedse modeketen H&M werd wereldberoemd met ruim 2800 filialen in 40 verschillende landen. In 2012 maakten het bedrijf een winst van 2 miljard euro. Het is een stabiel bedrijf met mooie winstcijfers en analisten zijn dol op deze stabiliteit. De aandelen zijn al een hele tijd op de beurs en nog altijd enorm populair. Dit maakt H&M zeker weten de moeite waard om in te handelen als het gaat om aandelen binnen het bedrijf.

Aandelen kopen H&M

Aandelen kopen van H&M is vooral voor beleggers die geen risico, maar stabiliteit willen. De aandelen worden vooral gekocht om te profiteren van het dividend. De aandelen zijn namelijk bijna niet volatiel, maar redelijk stabiel. Dit betekend dat u niet kunt profiteren door aandelen short term te kopen en later met winst te verkopen. U kunt dus beter profiteren van het jaarlijkse rendement dat H&M ieder jaar trouw uitdeelt. Als u de aandelen van H&M wilt kopen dan kunt u terecht bij
. Dit is een online broker waar u een handelsrekening met € 25 registratiebonus kunt openen. Daarbij geeft
Plus500 altijd een 30% stortingsbonus bij uw eerste storting. Dit is mooi meegenomen bij de aanschaf van uw eerste aandelen.

Informatie over H&M

Als u opzoek bent naar rust en weinig risico dan is beleggen in H&M een hele mooie keuze. Analisten geven wel een hold op de aandelen omdat er gewoon weinig gebeurd. Dit is voor het bedrijf zelf goed nieuws want ze draaien mooie en stabiele winstcijfers. Voor liefhebbers van dividend is het ook mooi nieuws want dit maakt H&M weer een stabiele investering. U kunt zo veilig handelen en profiteren van de dividend uitkering. Helaas kunt u dus niet profiteren van een sprongetje in de waarde van het aandeel.