Intel

Intel aandeel

Intel is een bedrijf dat wereldwijd bekend is geworden door de productie van moederborden, chips en vooral hardware voor computers en laptops. Vooral in het maken en innoveren van processoren is het bedrijf één van de marktleiders. Ondanks het succes van het bedrijf heeft Intel wel wat concurrentie erbij gekregen. Gelukkig is het bedrijf gelukt om bijvoorbeeld samen te werken met grote merken als Apple. Hiervoor worden bijvoorbeeld de processoren van de Macbooks geleverd. In 2012 bedroeg de winst van het bedrijf dan ook 11 miljard dollar. Het bedrijf loopt sinds de oprichting in 1968 al een tijdje mee als beursgenoteerd bedrijf. Het bedrijf is al beursgenoteerd aan de Amerikaanse NASDAQ.

Aandelen kopen Intel

Aandelen kopen van Intel op de Amerikaanse NASDAQ? Dat is een stuk eenvoudiger dan u zult denken. Met een account kunt u direct bij Intel aandelen kopen en handelen in dit technologie bedrijf. Aandelen kopen bij Plus500 is extra leuk omdat u geen transactiekosten betaald en u een € 25 registratiebonus krijgt. Met deze registratiebonus kunt u direct aandelen kopen. Daarbij kunt u gebruik maken van een 30% stortingsbonus om het allemaal nog leuker te maken. Zo wordt uw eerste investering in Intel helemaal gratis gemaakt dankzij de mogelijkheden van Plus500.

Informatie over Intel

De aandelen van Intel zijn de afgelopen jaren enorm stabiel geweest. Toch is het nog onzeker wat er in de toekomst gaat gebeuren. Het zou kunnen dat de concurrentie steeds meer gaat overnemen van Intel. Het bedrijf concurreert in een kleine markt wat niet eenvoudig is tijdens economische tijden. Voor Intel betekend dit vooral jaarcijfers en kwartaalcijfers bekijken en hierop inspelen. Als u aandelen van Intel gaat kopen dan kan dit waarschijnlijk het beste short. Toch is er wel wat geduld nodig want als het aandeel groeit dan gebeurd dit langzaam. U zult het aandeel vaak langer dan een maand moeten vasthouden om rendement te maken.