JPMorgan Chase

JPMorgan Chase aandeel

JPMorgan Chase behoort tot de belangrijkste banken in Amerika. Het bedrijf is ontstaan door een fusie in 2000. De voorlopers van deze Amerikaanse bank gaan al terug in 1799. Dit betekend dat de bank van oorsprong een lange geschiedenis heeft. De bank werd na de fusie al snel geïntroduceerd op de beurs. Op de NYSE worden de aandelen van de bank verkocht. Ondanks de vliegende start van de aandelen en JPMorgan Chase slaat de creditcrisis in als een bom. Het bedrijf ging hard achteruit en het bedrijf kreeg noodhulp aangeboden van de Amerikaanse regering voor 25 miljard dollar. Met de noodhulp kon de bank gered worden en overeind blijven staan. In 2012 werd er dan ook weer winst gemaakt voor 21,3 miljard dollar.

Aandelen kopen JPMorgan Chase

Aandelen kopen in JPMorgan Chase is eenvoudig als u een account hebt bij Plus500. Bij deze online broker kunt u over de hele wereld aandelen kopen zoals bij NYSE. U kunt de aandelen kopen met uw gratis registratiebonus van € 25. Als dit niet voldoende is dan kunt u gebruik maken van de speciale stortingsbonus van 30%. Dit maakt JPMorgan Chase betaalbaar om in te handelen dankzij de financiële hulp van . Daarnaast zijn er geen minimale aantallen voor aandelen en betaald u bij Plus500 geen transactiekosten.

Informatie over JPMorgan Chase

JPMorgan Chase heeft het enorm zwaar gehad tijdens de economische crisis. Het aandeel was in 2009 gezakt naar € 15 per aandeel. Daarna is er hard gewerkt om de bank er weer bovenop te krijgen en met succes. Het aandeel is enorm gestegen in een paar jaar tijd. Dit betekend voor vroege instappers een hoog rendement op JPMorgan Chase. Door de positieve vooruitgang en het aanzicht van een verbeterde economie betekend het een koopadvies voor deze aandelen. U kunt zo mee profiteren met de bloeiende en groeiende economie.