Nestlé

Nestlé aandeel

De Zwitserse onderneming Nestlé behoort tot één van de grootste voedingsmiddelen bedrijven ter wereld. Het bedrijf werd opgericht in 1866 en heeft nog steeds een hoofdkantoor in Zwitserland. De omzet is enorm want in 2012 bedroeg deze nog 10,61 miljard Zwitserse Franken. Belangrijke voedingsmiddelen binnen het bedrijf zijn water, pasta, chocolade, ijs, koffie en yoghurt. In het jaar 2010 werd het bedrijf zelfs uitgeroepen tot het meest winstgevende bedrijf ter wereld. Dit komt vooral door de stabiele bedrijfsvoering van Nestlé. In 2013 behaalde het bedrijf nog steeds een prachtige 9e de plaats op de Forbes lijst. Aandelen kopen in Nestlé kan o.a. sinds de introductie op de Euronext.

Aandelen kopen Nestlé

Aandelen kopen in een bloeiend bedrijf als Nestlé kan heel eenvoudig door de website van te bezoeken. Op deze website kunt u terecht om een account aan te maken en online aandelen te kopen. De aandelen kunnen voor een klein gedeelte gratis gekocht worden dankzij de geweldige kortingsacties. Zo ontvangt u bij aanmelding € 25 korting en als u geld stort dan krijgt u een stortingsbonus van 30%. Met dit gratis geld kunt u gratis Nestlé aandelen kopen. Dit is super voordelig en u bespaard er een leuk geldbedrag mee. Het rendement op uw investering is er daardoor al snel omdat een gedeelte van de aandelen gratis zijn.

Informatie over Nestlé

Door de stabiele markt en groei van de aandelen binnen Nestlé is er al jaren een koopadvies. Het bedrijf merkt weinig van de economische crisis en presteert nog steeds goed. Door de hoogte van het koersaandeel liggen er nog steeds kansen om in te spelen op een verdere stijging. Analisten denken dan ook dat het een verstandige keuze is om te handelen in Nestlé. Het Zwitserse bedrijf doet het namelijk al jaren goed en heeft een stabiele bedrijfsvoering.