Netflix

Netflix aandeel

Netflix is pas sinds kort geïntroduceerd in Nederland, maar in Amerika en Canada is het bedrijf al langer bekend. Het bedrijf is in 1997 opgericht als video on demand dienst. Met een abonnement voor een laag tarief per maand kan onbeperkt films en televisieseries gekeken worden. Het gaat hierbij wel om televisieseries en films, waarmee netflix een contact heeft. Naast bekende films en series zijn er nog speciale series die door netflix zelf gemaakt zijn. Ze worden exclusief op hun eigen zender uitgezonden en met succes. Sommige series hebben zelfs Emmy’s en golden globes gewonnen. Netflix werd in 2013 voor het eerst in Nederland geïntroduceerd, maar gaat al even mee. Sinds 2002 is het bedrijf al beursgenoteerd aan de NASDAQ.

Aandelen kopen Netflix

Aandelen kopen in een groeiend nieuw bedrijf als Netflix kan zeker interessant zijn. Grote multinationals zien markt in video on demand vooral met grote films en series zoals Netflix dit doet. Als je mee wilt gaan met de hype dan kunt u aandelen kopen bij . Aandelen kan direct zodra u een account heeft aangemaakt u krijgt namelijk € 25 registratiebonus cadeau. Als dit niet genoeg is voor uw nieuwe Netflix aandelen dan kunt u aandelen kopen met een 30% stortingsbonus. U krijgt zo gratis geld om aandelen mee te kopen bij en u kunt zo instappen bij Netflix.

Informatie over Netflix

In 2011 heeft Netflix een dipje gehad. In Amerika kwam er veel concurrentie en naast de eigen producties was er niet veel innovatie. In 2013 werd bekend dat het bedrijf ging groeien naar andere markten waar nog geen concurrentie is. Binnen een jaar tijd steeg het aandeel van net € 100 naar ruim € 350. Meer investeerders kregen te horen van netflix en door het uitbreiden van het netwerk zit er nog veel groei in de aandelen. Het is dus slim om snel mee te stappen in het rendement van dit groeiende bedrijf. Het is alleen een risico, wanneer netflix misschien weer opnieuw een dipje krijgt zoals in 2011.