Peugeot Citroën

Peugeot Citroën aandeel

Peugeot Citroën is een groot Frans automerk met auto’s wereldwijd. In vergelijking met het naburige bedrijf Renault maakten het bedrijf meer omzet. Peugeot Citroën heeft een winst gemaakt van € 1,134 miljard in 2012. De winst was wel lager dan van Renault en zo blijven de twee Franse bedrijven elkaar strikt opvolgen. Het bedrijf is beursgenoteerd aan de Franse/Nederlandse Euronext gevestigd in Amsterdam. Naast auto’s produceert het bedrijf scooters op de internationale markt. De familie Peugeot bezit 30% van de aandelen binnen het bedrijf, maar heeft voor 45% stemrecht.

Aandelen kopen Peugeot Citroën

Als u aandelen wilt kopen van dit Franse bedrijf dan kunt u dit eenvoudig doen via . Aandelen van Peugeot Citroën zijn direct interessant omdat u er al snel twee gratis krijgt met de welkomstbonus van € 25. Als de aandelen rendement opleveren dan is dit al snel een hoog percentage omdat u het niets gekost heeft. Als u besluit om nog meer aandelen in Peugeot Citroën te kopen dan kunt u geld storten. U kunt bij Plus500 een eerste stortingsbonus van 30% verwachten. Hiermee kunt u opnieuw een aantal gratis aandelen kopen binnen het bedrijf Peugeot Citroën.

Informatie over Peugeot Citroën

Het bedrijf Peugeot Citroën heeft net als alle andere autobedrijven zware klappen gekregen door de economische crisis. Voor u heeft dit als voordeel dat aandelen binnen dit bedrijf betaalbaar zijn geworden. Het bedrijf heeft zich ondertussen meer gericht op de economische slechtere markt door goedkopere auto’s aan te bieden. Dat dit een succes is blijkt uit de hogere omzet cijfers dan Renault. Met het aantrekken van de economie zou het wel eens interessant kunnen worden om aandelen in Peugeot Citroën te kopen. Daarbij is het wel verstandig om eerst even de kwartaalcijfers te bekijken voordat u verdere stappen onderneemt en u aandelen gaat kopen binnen dit automerk.