Renault

Renault aandeel

Renault is een Frans bedrijf gespecialiseerd in de verkoop van auto’s, tractoren, vrachtwagens, bestelbusjes en bedrijfsauto’s. De eerste Renault werd al geproduceerd in 1898. Vlak daarna ontstond in 1899 het bedrijf Renault. Het bedrijf is uiteindelijk uitgegroeid tot een groot concern met vier onderdelen. Zo behoort binnen de Renault groep o.a. Dacia, Samsung Motors en Alphine. Daarnaast heeft Renault voor 20% aandeel binnen het automerk Volvo. Het bedrijf werd al snel geïntroduceerd op de Franse beurs. De Franse beurs veranderde door een fusie in de Euronext waar Renault net als de grote concurrent Peugeot Citroën beursgenoteerd is.

Aandelen kopen Renault

Aandelen kopen in Renault kan zeker weten interessant zijn als u het goed aanpakt. Het is belangrijk om eerst naar het koersverloop te kijken want het bedrijf kent grote pieken en dalen. In een grote daling kunt u goedkoop inspelen door via aandelen te kopen. Als u hier geen account van heeft dan kunt u deze gratis aanmaken met een welkomstbonus van € 25. Naast de welkomstbonus kunt u gebruik maken van een stortingsbonus van 30%. Uiteindelijk kunt u zo een aantal aandelen van Renault gratis kopen als u kiest voor de broker . Dit maakt het interessant om online te beleggen in een automobielbedrijf als Renault.

Informatie over Renault

De stijgingen en dalingen binnen Renault kunnen werkelijk enorm zijn. Tijdens de economische crisis vielen er harde klappen en ging het aandeel onderuit naar € 10. In 2011 steeg het aandeel weer enorm naar € 120. Dit geeft heel goed aan wat voor pieken en dalen het bedrijf kent. Mocht u dus aandelen willen kopen in Renault dan is het verstandig om dit op het korte termijn te doen. U kunt dan veel winst maken als u op een laag punt instapt. Vooral omdat de aandelen bij Renault ineens weer enorm kunnen stijgen. Uiteraard is er ook een risico dat ze ineens weer enorm gaan dalen. Hou dus vooral het koersverloop van Renault in de gaten.