Ryan Air

Ryan Air aandeel

Ryan Air is in Nederland nog niet zo heel lang bekend. Het bedrijf staat hier vooral bekend om de budget vliegreizen vanuit Nederland naar Europese bestemmingen. Toch is het Ierse bedrijf al opgericht in 1985. Het bedrijf heeft inmiddels 303 vliegtuigen in handen en maakten in 2012 een winst van 374 miljoen euro. Het bedrijf werd voor het eerst met succes op de beurs geïntroduceerd in 1997. Sinds de start op de beurs ging het goed met Ryan Air. Er werden mooie winsten gemaakt op de aandelen en het rendement was hoog. Toch heeft het bedrijf last van de economische crisis. Ondanks de crisis is Ryan Air weer bezig met een opkomst.

Aandelen kopen Ryan Air

Aandelen kopen in het Ierse luchtvaartmaatschappij Ryan Air kan voor een gedeelte gratis. U kunt gratis handelen in aandelen door een account aan te maken bij . Door de lage waarde van de aandelen kunt u zonder transactiekosten een aantal goedkope aandelen kopen. Aandelen kopen kan online met de € 25 welkomstbonus en u kunt direct na een tijdje alweer rendement maken. Ryan Air is zo leuk om mee te beginnen als u nieuw bent in de aandelen wereld. Als u vervolgens echt geld wilt storten dan krijgt u van Plus500 gewoon 30% extra geld erbij. Dit betekend al meteen een enorm rendement op uw nieuwe aandelen.

Informatie over Ryan Air


Aandelen kopen in Ryan Air betekend een positief koopadvies. Het bedrijf is zich volledig aan het herstellen van de economische crisis en het blijft een goedkope prijsvechter. Ondanks de lage prijzen wordt er flink wat winst verwacht van Ryan Air en dit is goed voor de waarde van de aandelen. Het kan dus verstandig zijn om aandelen van Ryan Air te kopen.