Samsung

Samsung aandeel

Samsung is de grote concurrent die de laatste jaren is opgestaan tegen het machtige Apple. Het bedrijf produceert smartphones en tablets en gaat hiermee onder de prijs van de grote concurrent zitten. Samsung is uitgegroeid tot een enorm bedrijf met prachtige kwartaalcijfers en winstcijfers. Ondanks de oprichting in 1938 is het bedrijf de afgelopen jaren pas echt doorgebroken. De winst van het bedrijf bedroeg in 2012 18,3 miljard euro. Naast de bekende smartphones produceert het bedrijf nog veel meer zoals televisies, ijskasten, wasmachines en zelfs schepen. Door de brede productsamenstelling is het risico bij Samsung op de beurs meer verdeeld dan bij de grote concurrent Apple.

Aandelen kopen Samsung

Aandelen kopen in Samsung is enorm populair. Nederlandse beleggers beleggen zelfs eerder in Samsung dan in bijvoorbeeld ons eigen Nederlandse merk Shell. Dit heeft te maken met de grote naamsbekendheid van het merk. Het beleggen in Samsung gebeurd via het online platform . Hier kunt u gratis een handelsrekening openen en zonder kosten aandelen kopen. U krijgt daarbij € 25 cadeau en een eerste stortingsbonus van 30% als u aandelen wilt gaan kopen bij Samsung of andere buitenlandse aandelen. De concurrentie tussen Apple en Samsung is groot en dit maakt het interessant om in één van beide aandelen te kopen bij Plus500.

Informatie over Samsung

Samsung en Apple zijn beide twee bloeiende technologie bedrijven. Het zijn er twee om in de gaten te houden en eventueel op in te spelen. U kunt in beide handelen in aandelen, maar u kunt ook de keuze maken om alleen aandelen te kopen in Samsung. De uitstekende winstcijfers van het bedrijf zorgen ervoor dat de populariteit nog wel zal toenemen. Dit betekend dat u een mooi rendement kunt behalen met aandelen van Samsung. U kunt het zelf uitproberen door via Plus500 een paar aandelen te kopen van het bekende technologie bedrijf.