Tesla Motors

Tesla Motors aandeel

Tesla Motors is een Amerikaans bedrijf dat in Nederland nog niet erg bekend is. Het is een bedrijf met een korte geschiedenis want het bestaat pas sinds 2003. Tesla Motors is een bedrijf met een grote ambitie om te groeien. Dit is handig als u hierop wilt inspelen door aandelen te kopen. Aandelen kopen van dit groeiende bedrijf kan nog niet zo heel lang. Het bedrijf is in 2010 met heel veel succes op de beurs gekomen. Drie jaar later blijkt Tesla Motors een enorm beurssucces te zijn. Zo steeg de waarde van de aandelen in vier maanden tijd van € 37 naar € 113 euro in 2013. Investeren in Tesla Motors kan dus zeker de moeite waard zijn.

Aandelen kopen Tesla Motors

Als u wilt instappen in de aandelen van Tesla Motors dan moet u snel zijn. U kunt instappen door gratis een account aan te maken bij . Het grote voordeel is dat u geen transactiekosten betaald. Dit bespaart u al snel tientallen euro’s per transactie. Als u aandelen gratis wilt kopen dan is dit voor een klein gedeelte mogelijk bij Plus500. U kunt namelijk gebruik maken van twee bonussen: aanmeldingsbonus en de stortingsbonus. De aanmeldingsbonus is € 25 en de stortingsbonus is 30% van uw eerste storting. Bij € 1.000 komt dit al neer op een bonus van € 300. Hiermee kunt u direct gratis aandelen in Tesla Motors kopen.

Informatie over Tesla Motors

Aandelen in Tesla Motors is volgens de analisten een enorm succes geworden. Toch is het wel even de vraag hoe lang de rek doorgaat bij dit bedrijf. Bedrijven als Samsung en Apple hebben laten zien dat aandelen gerust nog € 600 waard kunnen worden. Het is alleen de vraag of Tesla Motors nog meer enorme stijgingen gaat laten zien in de komende jaren. Het wordt wel een interessant aandeel om in de gaten te houden.